Næste udsendelse: 23:00 Brobyggerne (G)

TV i dag

 • 22:20Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 23:00Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 23:30Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 00:45Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 01:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 01:45Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 02:00Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Helge Dahl (G)Helge Dahl fortæller om de bornholmske skytteforeninger og deres lange liv.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
 • 03:40Flere sider af Stig Tackmann (G)Redaktør Stig Tackmann fortæller om antologien "17 bud på en bedre verden".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Ree Park døjer Gibbonabehannen med en dårlig hjørnetand. Men inden den kan komme under behandling skal Anna Louise være med til at bedøve den. Vi skal også besøge pelikanungen og se om den har lært at flyve og så skal vi se til den store lemur familie.
 • 05:00Stafetten - Fredrik Corydon Sonne (G)Fredrik Corydon Sonne er sammen med kone og to børn flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år på Sjælland. Han er uddannet som skov- og naturtekniker og har startet eget firma på øen.

Sommerrevyholdet gæster Mellem os

En gasgrill, et kvælertag og en bøvs i et jazznummer. Når ting går galt, lærer man mest. Årets revyskuespillere fortæller om uheld, Bamse og Seebach.
Årets revyskuespillere, Joakim Lind Tranberg, Gunvor Reynberg og Søren Hauch-Fausbøll, gæster alle Mellem os i aften. Med sig har de kapelmester Alice Carreri og sammen vil de fortælle om årets revy, deres karriere og en fejl, som de har lært af.

- Jeg husker forestillingen om Simon Spies på Østre Gasværk, hvor jeg spillede Mogens Glistrup. Jeg skulle grille pølser på en gasgrill og da jeg tænder den, siger det bare WOOOOM, fortæller Søren Hauch-Fausbøll. Hvad der videre skete, må du høre i aften, hvor også Gunvor Reynberg kan fortælle om dengang, da skuespilleren Peter Gantzler tog kvælertag på hende.

- Jeg skulle sige klem til, hvorefter han skulle slippe, men jeg kunne ikke sige et ord, fortæller Gunvor Reynberg.

Hør også om Joakim Lind Tranbergs oplevelse med musicalen 'Seebach', mød Danmarks smukkeste kapelmester og få historien om, hvor denne sætning oprindelig kommer fra:

- Helvede og patter, så er jeg den, som er røget.

Mød holdet bag Bornholms Sommerrevy i Mellem os kl. 20:15.

Aktuelle programmer på Play