Næste udsendelse: 23:00 Brobyggerne (G)

TV i dag

 • 22:20Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 23:00Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 23:30Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 00:45Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 01:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 01:45Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 02:00Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Helge Dahl (G)Helge Dahl fortæller om de bornholmske skytteforeninger og deres lange liv.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
 • 03:40Flere sider af Stig Tackmann (G)Redaktør Stig Tackmann fortæller om antologien "17 bud på en bedre verden".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Ree Park døjer Gibbonabehannen med en dårlig hjørnetand. Men inden den kan komme under behandling skal Anna Louise være med til at bedøve den. Vi skal også besøge pelikanungen og se om den har lært at flyve og så skal vi se til den store lemur familie.
 • 05:00Stafetten - Fredrik Corydon Sonne (G)Fredrik Corydon Sonne er sammen med kone og to børn flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år på Sjælland. Han er uddannet som skov- og naturtekniker og har startet eget firma på øen.

Sommerrevy modtager sponsorat

Bornholms Sommerrevy modtog i dag 50.000 kroner i sponsorat fra Sydbank. Om blot en uge står revyens skuespillere klar til at underholde i Kyllingemoderen.
Det er fem år siden Bornholms Sommerrevy sidst satte gang i de bornholmske lattermuskler. Men revyen er tilbage, og om bare en uge er Gunvor Reynberg, Søren Hauch-Fausbøll og Joakim Lind Tranberg klar til premiere.

De tre skuespillere indtager sammen med komponist Alice Carreri Kyllingemoderen, hvor man lige nu er i gang med at opbygge scene og indrette, så der kommer den helt rigtige stemning.

Sådan et projekt er ikke gratis, og revyfolkene har modtaget flere sponsorater. Et af dem modtog de i dag fra Sydbank.

- Det betyder alt for os, at vi får støtte. Vi bygger jo den her revy op fra bunden, og det vil ikke kunne lade sig gøre uden den her hjælp, vi får. Vi er bare taknemmelige, siger skuespiller Gunvor Reynberg og fortsætter:

- Det er nemlig ikke bare at sætte sådan en revy op. Der skal jo bygges scene laves kostumer osv. Det er et kæmpe arbejde, så støtten er uvurderlig.

Sydbank har smidt 50.000 kroner i revykassen med et ønske om, at det er noget, der vil fortsætte på øen i flere år.

- Vi vil gerne engagere os i alt, der har med det lokale at gøre. Og det bliver jo ikke mere lokalt end en revy om Bornholm på Bornholm, så det var helt oplagt. Det vi lægger vægt på i donationen er, at det helst skal være noget blivende, så det ikke kun er en engangsforestilling. Det må gerne blive en tradition, siger Nikolaj Grønnegaard, der er filialdirektør i Sydbank Bornholm.

Bornholms Sommerrevy har premiere på onsdag den 26. juni og kører frem til 1. august.

Mød revyholdet i Mellem Os i aften kl. 20:15.

Aktuelle programmer på Play