Næste udsendelse: 23:00 Brobyggerne (G)

TV i dag

 • 22:20Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 23:00Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 23:30Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 00:45Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 01:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 01:45Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 02:00Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Helge Dahl (G)Helge Dahl fortæller om de bornholmske skytteforeninger og deres lange liv.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
 • 03:40Flere sider af Stig Tackmann (G)Redaktør Stig Tackmann fortæller om antologien "17 bud på en bedre verden".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Ree Park døjer Gibbonabehannen med en dårlig hjørnetand. Men inden den kan komme under behandling skal Anna Louise være med til at bedøve den. Vi skal også besøge pelikanungen og se om den har lært at flyve og så skal vi se til den store lemur familie.
 • 05:00Stafetten - Fredrik Corydon Sonne (G)Fredrik Corydon Sonne er sammen med kone og to børn flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år på Sjælland. Han er uddannet som skov- og naturtekniker og har startet eget firma på øen.

Voldtægtssag: Rigspolitiet dygtigste hunde hjælper

Bornholms Politi får hjælp af fire sporhunde fra Rigspolitiet i forbindelse med en anmeldt voldtægt under dette års folkemøde.
Fire såkaldte Gruppe 1-hunde søger onsdag efter spor i Danchells Anlæg i Allinge.

En 18-årig kvinde fra Aarhus-området har anmeldt en voldtægt, der ifølge hende skulle have fundet sted natten til lørdag under Folkemødet.

Der er tale om Rigspolitiets dygtigste hunde.

- De her hunde er ekstra trænede til at kunne finde biologiske spor. Det vil sige alt, der hidrører fra mennesker af hår, blod, spyt, sæd. Det kan hunden gå ud at finde. Og det kan den finde trods det, at det har ligget i flere dage, siger politikommissær og leder af hundeafdelingen hos Bornholms Politi, Michael Winsløw.

Men selvom hundene er dygtige, er de kommet på en svær opgave.

- Som alle ved, så regnede det jo voldsomt på Bornholm lørdag, og det vanskeliggør jo sporsøgningsdelen væsentligt, siger efterforskningsleder, Henrik Schou.

Udover regnen vanskeliggøres søgningen efter spor også af, at der har befundet sig mange mennesker i området både under Folkemødet og i forbindelse med den efterfølgende oprydning.

Aktuelle programmer på Play