Næste udsendelse: 23:00 Brobyggerne (G)

TV i dag

 • 22:20Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 23:00Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 23:30Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 00:45Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 01:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 01:45Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 02:00Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Helge Dahl (G)Helge Dahl fortæller om de bornholmske skytteforeninger og deres lange liv.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
 • 03:40Flere sider af Stig Tackmann (G)Redaktør Stig Tackmann fortæller om antologien "17 bud på en bedre verden".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Ree Park døjer Gibbonabehannen med en dårlig hjørnetand. Men inden den kan komme under behandling skal Anna Louise være med til at bedøve den. Vi skal også besøge pelikanungen og se om den har lært at flyve og så skal vi se til den store lemur familie.
 • 05:00Stafetten - Fredrik Corydon Sonne (G)Fredrik Corydon Sonne er sammen med kone og to børn flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år på Sjælland. Han er uddannet som skov- og naturtekniker og har startet eget firma på øen.

34-årig mand får fængsel for vold og trusler

En 34-årig mand fra Slagelse har ved Retten på Bornholm fået fem måneders fængsel for i flere forhold at have udøvet vold og trusler mod en kvinde og udråbt trusler mod en kvinde og et barn.
Det koster en 34-årig mand fem måneders fængsel, heraf to måneder ubetinget, at have udøvet vold mod en kvinde samt fremsagt trusler mod samme kvinde og et barn.

Hændelserne er foregået i en periode fra november 2016 til oktober 2017 i Aakirkeby. Det oplyser Retten på Bornholm.

Blandt andet har den dømte i to forskellige tilfælde slået kvinden og nikket hende en skalle. Desuden har han, med et drengebarn som vidne, fremsagt trusler om at kvinden skulle blive hvor hun var, ellers vidste hun ikke om hun overlevede, ligesom manden fremførte trusler med henvisning til den såkaldte ubådssag, hvor en mand mishandlede og dræbte en kvinde i en ubåd.

Udover vold og trusler er manden også dømt for både narkobesiddelse og for at have ført bil efter have været frakendt førerretten ligesom manden i perioden var impliceret i en eneulykke på p-pladsen bag Spar-købmanden i Aakirkeby, hvor han torpederede en lygtepæl.

Sammenlagt får manden altså en dom på fem måneders fængsel, hvoraf de tre er betinget af, at manden ikke laver ulovligheder i en prøvetid på to år.

Aktuelle programmer på Play