Næste udsendelse: 23:00 Brobyggerne (G)

TV i dag

 • 22:20Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 23:00Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 23:30Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 00:45Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 01:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 01:45Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 02:00Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Helge Dahl (G)Helge Dahl fortæller om de bornholmske skytteforeninger og deres lange liv.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
 • 03:40Flere sider af Stig Tackmann (G)Redaktør Stig Tackmann fortæller om antologien "17 bud på en bedre verden".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Ree Park døjer Gibbonabehannen med en dårlig hjørnetand. Men inden den kan komme under behandling skal Anna Louise være med til at bedøve den. Vi skal også besøge pelikanungen og se om den har lært at flyve og så skal vi se til den store lemur familie.
 • 05:00Stafetten - Fredrik Corydon Sonne (G)Fredrik Corydon Sonne er sammen med kone og to børn flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år på Sjælland. Han er uddannet som skov- og naturtekniker og har startet eget firma på øen.

Kulturugen sætter sporet ind på 2019

Bornholms Kulturuge har præsenteret programmet for 2019. Temaet for årets kulturuge er 'Spor'. Derfor vil man lave ni kulturspor, der leder publikum frem mod de aktiviteter, der interesserer dem mest.
Bornholm bliver igen indhyllet i kultur fra alle sider i september. Kulturugen giver igen i år bornholmerne oplevelser indenfor kunst, litteratur, musik, natur og historie.

Igen i år kan de kultur-interesserede mæske sig i en sand buffet af kulturelle oplevelser.

Blandt andet kigger mezzosopranen, Andrea Pellegrini, igen forbi Bornholm. I år bliver Carmen taget under kærlig behandling på kajen i Nexø.

Årets kulturuge er også lig med litteraturfestival. Her kan man høre foredrag med nogle af landets største forfatternavne. Deriblandt Knud Romer, DR-korrespondent, Puk Damsgaard, fantasyforfatter, Lene Kaaberbøl og klummeskribent, Mathilde Walter Clark.

I år kommer TV 2/Bornholm også til at sætte sit præg på programmet. Den kendte journalist og forfatter, Niels Krause-Kjær, kommer her på stationen og fortæller om sine to politiske skønlitterære værker, Mørkeland og Kongekabale. Det foregår torsdag den 19.september.

På den kulinariske front kan man opleve gourmet og design i én samlet oplevelse til eventet 'Gourmet og Design med Jan Hurtigkarl'. Som titlen antyder, kan man nyde mad lavet af de den meriterede kok, Jan Hurtigkarl i flotte omgivelser i Storms Rum på Knarregård i Ibsker.

Aktuelle programmer på Play