Næste udsendelse: 23:00 Brobyggerne (G)

TV i dag

 • 22:20Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 23:00Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 23:30Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 00:45Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 01:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 01:45Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 02:00Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Helge Dahl (G)Helge Dahl fortæller om de bornholmske skytteforeninger og deres lange liv.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
 • 03:40Flere sider af Stig Tackmann (G)Redaktør Stig Tackmann fortæller om antologien "17 bud på en bedre verden".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Ree Park døjer Gibbonabehannen med en dårlig hjørnetand. Men inden den kan komme under behandling skal Anna Louise være med til at bedøve den. Vi skal også besøge pelikanungen og se om den har lært at flyve og så skal vi se til den store lemur familie.
 • 05:00Stafetten - Fredrik Corydon Sonne (G)Fredrik Corydon Sonne er sammen med kone og to børn flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år på Sjælland. Han er uddannet som skov- og naturtekniker og har startet eget firma på øen.

Jazz og klassisk musik i Udenfor Sæsonen

Der bliver plads til både det klassiske og jazzen, når Steffen Brandt igen tager på rundtur på Bornholm i koncertrækken Udenfor Sæsonen.
I år får koncertrækken Udenfor Sæsonen et klassisk og jazzet udtryk, når Steffen Brandt igen tager på en mini-turné under Bornholms Kulturuge.

Hvert år tager den kendte tv-2-frontperson en gruppe sangere og musikere med rundt på øen. I år kan man blandt andre opleve estiske Karmen Rõivassepp. Til dagligt laver hun moderne jazz med en kvartet i Aarhus.

I år kommer der også optræden af mezzosopranen og violinisten Josefine Weber Hansen.

Laura Ziani har været klassisk cellist siden 7-års-alderen og har gået på klassisk konservatorie, men er nu gået over i den mere melankolske populærmusikgenre. Laura Ziani har senest blandt andet deltaget i DRs Karrierekanonen.

Bag sig har Steffen Brandt og de deltagende sangere et hold af musikere bag sig. Der er tale om gengangerne Jeppe Gram, Jeppe Skovbakke, Gustaf Ljunggren og Christoffer Møller.

Udover det vil Brandt lave et sammensat klassisk ensamble som består af Cæcilie Balling, violinist - Josefine Opsahl, cellist og komponist - Josefine Weber Hansen, mezzosopran og bratschist og Laura Ziani, cellist og vokalist.

Som noget nyt i år kommer en af koncerterne til at foregå i de nok flotteste omgivelser, man kunne ønske sig. Besøgscenteret ved Hammershus, der nu hedder Brohuset, kommer til at danne ramme om den ene af de tre koncerter. De to andre er Kyllingemoderen i Almindingen samt Musikhuzet i Rønne.

Udenfor Sæsonen er en del af Bornholms Kulturuge og billetsalget starter 1.august.

Aktuelle programmer på Play