Næste udsendelse: 23:00 Brobyggerne (G)

TV i dag

 • 22:20Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 23:00Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 23:30Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har produceret en serie der omhandler Bornholms turisme, han har gravet de gamle fotos og smalfilm frem. Historiker Bente Jensen fortæller historien - helt fra de første turister der kom i 1850 og frem til hurtigfærgerne.
 • 00:45Brobyggerne (G)Brobyggeri er ikke noget man ofte ser på Bornholm. Især ikke når det rækker ud over havvand. I Arnager har et hold af handværkere været i gang med brobyggeri fra land og ud til havnen, der ligger omkring 180 meter fra kysten.
 • 01:15Fra lade til landevej - (12:12) (G)
 • 01:45Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 02:00Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag - Helge Dahl (G)Helge Dahl fortæller om de bornholmske skytteforeninger og deres lange liv.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
 • 03:40Flere sider af Stig Tackmann (G)Redaktør Stig Tackmann fortæller om antologien "17 bud på en bedre verden".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I Ree Park døjer Gibbonabehannen med en dårlig hjørnetand. Men inden den kan komme under behandling skal Anna Louise være med til at bedøve den. Vi skal også besøge pelikanungen og se om den har lært at flyve og så skal vi se til den store lemur familie.
 • 05:00Stafetten - Fredrik Corydon Sonne (G)Fredrik Corydon Sonne er sammen med kone og to børn flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år på Sjælland. Han er uddannet som skov- og naturtekniker og har startet eget firma på øen.

Spil-topmøde på Bornholm

40 topchefer fra spilindustrien er samlet på Green Solution House for at diskutere branchens fremtid.
En global milliardindustri har fundet vej til Bornholm. De diskuterer emner der er oppe at vende - både indenfor deres fag og i samfundet i det hele taget.

- Det er et forum, hvor vi samler spilskabere fra norden, og diskuterer emner der er hotte i branchen. Og hvor vi tager ansvar for, hvordan vi ser udviklingen - også i samfundet fremover, siger Mathias Gredal Nørvig, som er CEO i spil-virksomheden Sygo, der bl. a. står bag kæmpesuccesen "Subway Surfer", som er blevet downloadet mere end 2,5 millarder gange, siden spillet udkom i 2012.


Det er Nordisk Film Games, der har taget initiativ til at 40 topledere fra spilbranchen i norden, er til Bornholm Game Days, som bliver holdt for tredje gang. Og sådan et topmøde, er selvfølgelig også top-hemmeligt.

- Vi har en regel om, at det vi diskuterer og snakker om er for lukkede døre. Lidt ligesom regeringsforhandlinger, siger Sofie Filt Læntver, som er Director of Partnerships i Nordisk Film Games.

Dørene er lukket, men muligheden for at lave et spil er åben for alle.

Alle kan nemlig lave et spil, i følge Mathias Gredal Nørvig. Og det er Sofie Filt Læntver enig i.

- Jeg kender ikke nogen spiludviklere på Bornholm, men der er spiludviklere alle steder, i alle afkroge af både, Danmark, Norge og Sverige.


Aktuelle programmer på Play