Næste udsendelse: 23:00 Slottet - en ny begyndelse (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I dag tager Mellem os i Sommerlandet til Bornholms Middelaldercenter, hvor der i denne uge er stort middelaldertræf. Håndværkere, gøglere og riddere fra nær og fjern kommer til øen for at tage os med ind i historien. Og ind i historien skal vi, når vores værter trækker i forhistorisk tøj og ser på gammelt håndværk og bueskydning.
 • 23:00Slottet - en ny begyndelse (G)Multiiværksætteren Michael Møller har kastet sig over endnu et projekt. Denne gang har han forelsket sig i det gamle plejehjem, der senest har fungeret som asylcenter. Se med, når han sætter det gamle slot i stand og gør plads til nye beboere.
 • 23:30Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I dag tager Mellem os i Sommerlandet til Bornholms Middelaldercenter, hvor der i denne uge er stort middelaldertræf. Håndværkere, gøglere og riddere fra nær og fjern kommer til øen for at tage os med ind i historien. Og ind i historien skal vi, når vores værter trækker i forhistorisk tøj og ser på gammelt håndværk og bueskydning.
 • 01:00Slottet - en ny begyndelse (G)Multiiværksætteren Michael Møller har kastet sig over endnu et projekt. Denne gang har han forelsket sig i det gamle plejehjem, der senest har fungeret som asylcenter. Se med, når han sætter det gamle slot i stand og gør plads til nye beboere.
 • 01:30Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 02:00Nationalpark Thy (42:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Karen Prætorius, Mad gennem 100 år på Bornholm (G)Mad gennem 100 år på Bornholm.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Stege, Viborg, Aakirkeby, Aalborg, Kolding og Næstved.
 • 03:40Flere sider af Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard (G)TV-vært Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard fortæller om den selvbiografiske bog "Støj og fortielser".
 • 04:10Kulturreportagen - Logbog fra Norresân (G)Logbog fra Norresân er en lyrisk fortælling, der følger årets gang i ord og billeder. Jo Dam Kærgaard har skabt værkerne ud fra et planteforlæg fra Norresâns magiske klippehave, og Steffen Brandt har i hvert af årets måneder skrevet en tekst.
 • 04:20Mit Bornholm - Jesper Paulsen (G)
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I dag skal vi se hvordan det går den næsten voksne odderhun Olivia efter at den er blevet sat sammen med hannen Hubert. Vi skal fodre dyr der bor i Aqua og dyr der kommer på besøg fra skoven, og så kommer der en sending nye fugle til engsøen.
 • 05:00Stafetten - Tina Engmann (G)Tine Engmann kom til øen i 1981. Hun kom som udlært smørrebrødsjomfru men kastede sig over en karriere som soldat på Bornholm. Derefter etablerede hun en succesfuld hudklinik i Rønne. Kalenderen er fyldt godt op med kunder men også med det hun kalder godbidder: Gode ting i livet som hun også skal nå.

Bornholmslinjen undskylder til Harley-folk

Bornholmslinjen er kede af, at en fejl i booking-systemet er skyld i overbookninger. Vi har lært af fejlen, lyder det om håndteringen af motorcykler.
Der er en første gang for alt, og Bornholmslinjens første motorcykel-sæson er ikke gået helt som ønsket.

- Det her er vores første store motorcykel-sæson og næste gang, der vil vores kapacitet-system fungere bedre. Det får vi styr på, siger kommunikationschef Jesper Maack.

Fredag kunne TV 2/Bornholm fortælle, at en gruppe deltagere i næste weekends Harley-Davidson træf føler sig skidt behandlet af Bornholmslinjen, efter at flere motorcyklister er blevet booket om.

I følge Jesper Maack er der tale om omkring 50 motorcykler, som rederiet har måtte flytte rundt på. Det er sket på grund af en fejl i booking-systemet, der har gjort det muligt at overbooke. Motorcykler har nemlig begrænsede pladser på færgerne, da særlige beslag sørger for, at motorcyklerne ikke vælter under turen.

- Derfor har vi været nødt til at gå tilbage til nogle af de her kunder og finde en anden mulighed til dem, og det beklager vi selvfølgelig.

I følge rederiet så er der kompensation at hente.

- Prisforskelen skal de ikke betale. Det er os, der laver en fejl her, og det er ingen andres skyld end os. derfor er vi også nødt til at behandle de her kunder ordentligt, siger Jesper Maack og uddyber:

- Det handler selvfølgelig om prisforskel på biletter, det handler om, at hvis de har nogle dokumenterede udgifter på ting, de ikke kan udnytte, så er det klart, så skriver de bare til vores kundeservice, afslutter han.

I følge Jesper Maack er antallet af motorcykler, der skal til og fra Bornholm i perioden 10. - 15. juli. op mod 1900 motorcykler.

Aktuelle programmer på Play