Næste udsendelse: 23:00 Slottet - en ny begyndelse (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I dag tager Mellem os i Sommerlandet til Bornholms Middelaldercenter, hvor der i denne uge er stort middelaldertræf. Håndværkere, gøglere og riddere fra nær og fjern kommer til øen for at tage os med ind i historien. Og ind i historien skal vi, når vores værter trækker i forhistorisk tøj og ser på gammelt håndværk og bueskydning.
 • 23:00Slottet - en ny begyndelse (G)Multiiværksætteren Michael Møller har kastet sig over endnu et projekt. Denne gang har han forelsket sig i det gamle plejehjem, der senest har fungeret som asylcenter. Se med, når han sætter det gamle slot i stand og gør plads til nye beboere.
 • 23:30Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I dag tager Mellem os i Sommerlandet til Bornholms Middelaldercenter, hvor der i denne uge er stort middelaldertræf. Håndværkere, gøglere og riddere fra nær og fjern kommer til øen for at tage os med ind i historien. Og ind i historien skal vi, når vores værter trækker i forhistorisk tøj og ser på gammelt håndværk og bueskydning.
 • 01:00Slottet - en ny begyndelse (G)Multiiværksætteren Michael Møller har kastet sig over endnu et projekt. Denne gang har han forelsket sig i det gamle plejehjem, der senest har fungeret som asylcenter. Se med, når han sætter det gamle slot i stand og gør plads til nye beboere.
 • 01:30Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 02:00Nationalpark Thy (42:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Karen Prætorius, Mad gennem 100 år på Bornholm (G)Mad gennem 100 år på Bornholm.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Stege, Viborg, Aakirkeby, Aalborg, Kolding og Næstved.
 • 03:40Flere sider af Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard (G)TV-vært Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard fortæller om den selvbiografiske bog "Støj og fortielser".
 • 04:10Kulturreportagen - Logbog fra Norresân (G)Logbog fra Norresân er en lyrisk fortælling, der følger årets gang i ord og billeder. Jo Dam Kærgaard har skabt værkerne ud fra et planteforlæg fra Norresâns magiske klippehave, og Steffen Brandt har i hvert af årets måneder skrevet en tekst.
 • 04:20Mit Bornholm - Jesper Paulsen (G)
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I dag skal vi se hvordan det går den næsten voksne odderhun Olivia efter at den er blevet sat sammen med hannen Hubert. Vi skal fodre dyr der bor i Aqua og dyr der kommer på besøg fra skoven, og så kommer der en sending nye fugle til engsøen.
 • 05:00Stafetten - Tina Engmann (G)Tine Engmann kom til øen i 1981. Hun kom som udlært smørrebrødsjomfru men kastede sig over en karriere som soldat på Bornholm. Derefter etablerede hun en succesfuld hudklinik i Rønne. Kalenderen er fyldt godt op med kunder men også med det hun kalder godbidder: Gode ting i livet som hun også skal nå.

Hundredevis vandrer langs kysten til Nexø

Det er andendagen for Bornholm Rundt Marchen. Nu går turen fra Allinge til Nexø for de 415 mænd, kvinder og børn. En rute på 45 kilometer.
Der er de festglade, øldrikkende, hele-natten-festende vandringsmænd. Der er de sindige enspændere, som søger roen og går i seng klokken 17.30. Og så er der alle dem der imellem.

Bornholm Rundt Marchen er for alle og enhver. Vandringsfolk i forskellige aldre og med forskellig baggrund. Alle sammen har de dog minimum én ting til fælles, nemlig at de i går tilbagelagde 30 kilometer over sand, jord, asfalt og klipper.

I dag stod de så op for at gentage gårdagens strabadser. Skoene blev snøret og næsen vendt syd mod Nexø klokken 5.00 i morges for de første af vandrende - resten dryssede af sted efterhånden. Starten gik ved Bornholms Idræts & Kulturcenter, det mange kender som Nordlandshallen i Allinge. Herfra går hele flokken ned langs kysten, forbi Tejn, Gudhjem, Svaneke og til Nexø Skole hvor dagens etape slutter omkring klokken 17-18.00.

Bornholm Rundt Marchen har eksisteret siden 1976, og det er således 43. gang, de flere hundrede mennesker trasker af sted på denne strækning. I år kan de så forvente sig en smule våd dag to, dag vejrudsigten lover en regn hen ad eftermiddagen. Ruten flader lidt mere ud end på førstedagen. Dog skal alle de vandrende folk stadig gennem både sand og over klipper.

Se dagens tur i videoen øverst i artiklen.

Vi sender i øvrigt live ude fra ruten både klokken 10 og klokken 17.05 på TV 2/Bornholm og på Facebook.

Aktuelle programmer på Play