Næste udsendelse: 23:00 Slottet - en ny begyndelse (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I dag tager Mellem os i Sommerlandet til Bornholms Middelaldercenter, hvor der i denne uge er stort middelaldertræf. Håndværkere, gøglere og riddere fra nær og fjern kommer til øen for at tage os med ind i historien. Og ind i historien skal vi, når vores værter trækker i forhistorisk tøj og ser på gammelt håndværk og bueskydning.
 • 23:00Slottet - en ny begyndelse (G)Multiiværksætteren Michael Møller har kastet sig over endnu et projekt. Denne gang har han forelsket sig i det gamle plejehjem, der senest har fungeret som asylcenter. Se med, når han sætter det gamle slot i stand og gør plads til nye beboere.
 • 23:30Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I dag tager Mellem os i Sommerlandet til Bornholms Middelaldercenter, hvor der i denne uge er stort middelaldertræf. Håndværkere, gøglere og riddere fra nær og fjern kommer til øen for at tage os med ind i historien. Og ind i historien skal vi, når vores værter trækker i forhistorisk tøj og ser på gammelt håndværk og bueskydning.
 • 01:00Slottet - en ny begyndelse (G)Multiiværksætteren Michael Møller har kastet sig over endnu et projekt. Denne gang har han forelsket sig i det gamle plejehjem, der senest har fungeret som asylcenter. Se med, når han sætter det gamle slot i stand og gør plads til nye beboere.
 • 01:30Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 02:00Nationalpark Thy (42:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Karen Prætorius, Mad gennem 100 år på Bornholm (G)Mad gennem 100 år på Bornholm.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Stege, Viborg, Aakirkeby, Aalborg, Kolding og Næstved.
 • 03:40Flere sider af Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard (G)TV-vært Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard fortæller om den selvbiografiske bog "Støj og fortielser".
 • 04:10Kulturreportagen - Logbog fra Norresân (G)Logbog fra Norresân er en lyrisk fortælling, der følger årets gang i ord og billeder. Jo Dam Kærgaard har skabt værkerne ud fra et planteforlæg fra Norresâns magiske klippehave, og Steffen Brandt har i hvert af årets måneder skrevet en tekst.
 • 04:20Mit Bornholm - Jesper Paulsen (G)
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I dag skal vi se hvordan det går den næsten voksne odderhun Olivia efter at den er blevet sat sammen med hannen Hubert. Vi skal fodre dyr der bor i Aqua og dyr der kommer på besøg fra skoven, og så kommer der en sending nye fugle til engsøen.
 • 05:00Stafetten - Tina Engmann (G)Tine Engmann kom til øen i 1981. Hun kom som udlært smørrebrødsjomfru men kastede sig over en karriere som soldat på Bornholm. Derefter etablerede hun en succesfuld hudklinik i Rønne. Kalenderen er fyldt godt op med kunder men også med det hun kalder godbidder: Gode ting i livet som hun også skal nå.

Opdaterede færgetider og telefonbøvl igen

Bornholmslinjen sejler efter reviderede tider i dag, og har i øvrigt igen bøvl med telefonerne.
Bornholmslinjen har igen i dag bøvl med telefonlinjerne.

- Vi er bekendte med af telefonerne af og til ikke er til at komme igennem - vi arbejder på højtryk for at få disse til at virke. Forsøg endelig at kontakte os pr. telefon igen efter nogle minutter.

Grunden til at folk ringer ind er sandsynligvis de tekniske problemer, der her til morgen var med færgen Max.

Det har givet en del ændringer i løbet af i dag.

- Vi har måttet flytte rundt på reservationer, hvilket for nogen, kan give ventetid i Ystad eller i Rønne, hvilket er meget beklageligt. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at få Jer med på de afgange I automatiske er flyttet til, oplyser Bornholmslinjen til sine kunder.


Sejlplanen er nu (kl. 10:30) som følger:


YSTAD – RØNNE:

12.30 og 14.30 er flyttet til 13.30

16.30 er flyttet til 15.30

18.30 er flyttet til 17.30

20.30 er flyttet til 19.30

22.30 er flyttet til 21.30

Sidste afgang er kl. 23.30RØNNE – YSTAD:

10.30 er flyttet til 11.30

12.30 er flyttet til 15.30

14.30 er flyttet til 13.30

16.30 er flyttet til 15.30

18.30 er flyttet til 17.30

20.30 er flyttet til 19.30

Sidste afgang er kl. 21.30

Og Bornholmslinjen tilføjer:

Såfremt ovenstående giver anledning til ændrede rejseplaner for kunder, bedes henvendelse for ændring af billet ske pr. telefon på 70 900 100. Ændringer foretages uden ændringsgebyr og eventuelle prisdifferencer.

Såfremt en reservation ønskes refunderet, bedes der sendes en e-mail til kundeservice@bornholmslinjen.dk med oplysning om reservationsnummer.

Aktuelle programmer på Play