Næste udsendelse: 23:10 Et lettere liv - Det er en vanesag 1:2 (G)

TV i dag

 • 22:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:10Et lettere liv - Det er en vanesag 1:2 (G)Bornholmerne bliver tungere og tungere ligesom resten af verden, og med vægten følger en række af sundhedsproblemer. I en dokumentar i to afsnit undersøger vi, hvorfor det er så svært at styre kiloene, og hvad kan vi gøre for at undgå, at vores liv bukker under for vægten.
 • 23:35Fra lade til landevej - Slib og sæder (3:12) (G)Bilen er langsomt blevet skilt ad, og mens der i 3. afsnit rodes lidt under Taunussen, er bilentusiasten Ole Bramsgaard også gået igang med et omfattende slibearbejde. Og så bliver det gamle, udslidte interiør kørt til sadelmageren, som skal give det nyt liv.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 01:05Et lettere liv - Det er en vanesag 1:2 (G)Bornholmerne bliver tungere og tungere ligesom resten af verden, og med vægten følger en række af sundhedsproblemer. I en dokumentar i to afsnit undersøger vi, hvorfor det er så svært at styre kiloene, og hvad kan vi gøre for at undgå, at vores liv bukker under for vægten.
 • 01:30Krimimessen: Leif Davidsen (G)Leif Davidsen har skrevet en række krimier, der foregår i Østeuropa. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 med vært Brian Christensen fra TV2 Bornholm.
 • 01:55Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 02:30Mens du sover (9:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Aars, Viborg, Varde, Stege, Tange og Marstal.
 • 03:55På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 04:30Nationalpark Thy (31:52) (G)Hvad har virket i kampen mod hybenroserne? Vi er med eksperterne på klitheden for at se resultatet.
 • 05:00Fra lade til landevej - Slib og sæder (3:12) (G)Bilen er langsomt blevet skilt ad, og mens der i 3. afsnit rodes lidt under Taunussen, er bilentusiasten Ole Bramsgaard også gået igang med et omfattende slibearbejde. Og så bliver det gamle, udslidte interiør kørt til sadelmageren, som skal give det nyt liv.

Gratis behandling til selvmordstruede

Siri Moe tilbyder gratis behandling i september på grund af Suicide Prevention Month. En måned, hvor der arbejdes på at bringe emnet selvmord frem i lyset.
Siri Moe fra Klink Smil vil gerne hjælpe folk, der går med selvmordstanker.

Derfor tilbyder hun gratis behandling her i september måned, hvor der er National Suicide Prevention Month - en måned, hvor der arbejdes på at gøre opmærksom på selvmord.

- Hvis man er dernede, hvor man tænker, der ikke er anden vej end den vej, så vil jeg gerne være med til at åbne op for, at der er andre muligheder, fortæller Siri Moe, Access Bars facilitator.

Access Bars er en behandlingsform med forsigtige tryk på hovedet:

- Så er det ligesom, at alt det, der fylder for meget, eller har låst sig fast, slipper. Det føles som en slags meditation.

Indtil videre har to personer taget imod tilbuddet. Og Siri Moe håber at kunne hjælpe flere. Hun har selv haft depressive tanker, og fået hjælp med trykbehandlingen. Og for to år siden valgte hun at gå skridtet videre og åbne klinik på Balka.

Den gratis behandling til folk med selvmordstanker tilbydes her i september måned, og er også en del af et verdensomspændende forskningsprojekt om effekten af den behandlingsform. Det er dog frivilligt om man vil være med i den, oplyser Siri Moe.

Se mere i videoen på vores hjemmeside.

Hvis du selv går med selvmordstanker, så kan du ringe til Livslinjen på 70201201 alle årets dage fra 11.00-04.00.

Aktuelle programmer på Play