Næste udsendelse: 23:10 Et lettere liv - Det er en vanesag 1:2 (G)

TV i dag

 • 22:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:10Et lettere liv - Det er en vanesag 1:2 (G)Bornholmerne bliver tungere og tungere ligesom resten af verden, og med vægten følger en række af sundhedsproblemer. I en dokumentar i to afsnit undersøger vi, hvorfor det er så svært at styre kiloene, og hvad kan vi gøre for at undgå, at vores liv bukker under for vægten.
 • 23:35Fra lade til landevej - Slib og sæder (3:12) (G)Bilen er langsomt blevet skilt ad, og mens der i 3. afsnit rodes lidt under Taunussen, er bilentusiasten Ole Bramsgaard også gået igang med et omfattende slibearbejde. Og så bliver det gamle, udslidte interiør kørt til sadelmageren, som skal give det nyt liv.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 01:05Et lettere liv - Det er en vanesag 1:2 (G)Bornholmerne bliver tungere og tungere ligesom resten af verden, og med vægten følger en række af sundhedsproblemer. I en dokumentar i to afsnit undersøger vi, hvorfor det er så svært at styre kiloene, og hvad kan vi gøre for at undgå, at vores liv bukker under for vægten.
 • 01:30Krimimessen: Leif Davidsen (G)Leif Davidsen har skrevet en række krimier, der foregår i Østeuropa. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 med vært Brian Christensen fra TV2 Bornholm.
 • 01:55Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 02:30Mens du sover (9:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Aars, Viborg, Varde, Stege, Tange og Marstal.
 • 03:55På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 04:30Nationalpark Thy (31:52) (G)Hvad har virket i kampen mod hybenroserne? Vi er med eksperterne på klitheden for at se resultatet.
 • 05:00Fra lade til landevej - Slib og sæder (3:12) (G)Bilen er langsomt blevet skilt ad, og mens der i 3. afsnit rodes lidt under Taunussen, er bilentusiasten Ole Bramsgaard også gået igang med et omfattende slibearbejde. Og så bliver det gamle, udslidte interiør kørt til sadelmageren, som skal give det nyt liv.

Hurtige biler kører i den gode sags tjeneste

Børnecancerfonden får ubeskåret det beløb, der bliver tjent ind af Sportscarevent. Derudover fik alvorlig syge børn også en tur i de hurtige biler.
Det er ikke hver dag, at man ser en række biler af mærker så som Ferrari, Lamborghini, Porsche eller Maserati på Bornholm. Det er heller ikke hver dag, at helt almindelige bornholmer kan komme ud og kører i disse biler. Alligevel skete begge disse ting i dag. Det er gennem Sportscarevent, der for første gang er på Bornholm. Med sig har de bragt 11 hurtige biler, der først startede dagen ud med et besøg på Bornholms Hospital, hvor ni børn fik lov til at få en tur i de flotte biler rundt i Rønnes gader.

- Det er kedeligt at være inde på hospitalet. Jeg glæder mig til, at jeg skal ud og køre i en af bilerne, fordi jeg er en fartbølle, ligesom min mor, siger Natasja Pedersen på 8 år før turen gik i gang.

Børnene fik næsten en times køretur i Rønnes gader før de blev sat af ved hospitalet igen. Joan Pedersen, der er mor til Natasja, synes det er et rigtig godt initiativ. ¨

- Jeg synes, det er totalt fedt, at der bliver gjort noget ekstra for børnene som netop bruger rigtig meget tid på sygehuset og den triste hverdag, som det kan være at blive indlagt meget. Nu har vi været igennem 5½ års indlæggelser, så hver gang, der sker noget udover det sædvanlige, så lever man lidt op og nyder det som familie, siger Joan Pedersen.

Efter børnene blev sat af gik turen ud til Bornholms Lufthavn, hvor man mod betaling selv kunne få en tur i en af de hurtige biler. Her var rigtig mange mødt op, og alle pengene bliver givet ubeskåret videre til Børnecancerfonden og Lukashuset.

Aktuelle programmer på Play