Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Danish Crown laver ny klimavenlig emballage

Fra i morgen vil kunderne hos Dagrofa Foodservice opleve, at pakkerne med hakket oksekød er ændret til en mere klimavenlig emballage.
Dagrofa Foodservice bliver de første til at sælge hakket oksekød i en ny klimavenlig emballage. Den klassiske sorte bakke bliver erstattet med en tubeformet emballage.

Den nye emballage skal løfte spisekvaliteten, forlænge holdbarheden og reducerer forbruget af plastik med op til 85 procent. Den nye emballage har altså en masse fordele, siger Salgsdirektør i Danish Crown Beef, Claus Hein.

- Med den nye emballage reducerer vi vores forbrug af plastik til et absolut minimum. Samtidig er kødet pakket uden luft, og det sikrer at holdbarheden fra produktionsdato fra 7 til 14 dage, siger han.

Danish Crown har et mål om at halvere virksomhedens samlede CO2-aftryk med 50 procent inden 2030 i forhold til aftrykket i 2005. Samtidig er det ambitionen at være CO2-neutral i 2050.

Aktuelle programmer på Play