Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

58 virksomheder til julemesse i Hillerød

58 bornholmske virksomheder er klar til den kommende weekend, når et samlet Bornholm tager til Hillerød til messe.
En lang række bornholmske virksomheder, med Destination Bornholm i spidsen, tager atter turen til Nordsjælland 30. november – 1. december. Det er 3. år i træk at Royal Stage - det tidligere Frederiksborg Center - har inviteret Bornholm til Hillerød. Denne gang i en helt nybygget arena med plads til både flere udstillere samt gæster. Her vil de besøgende møde alt fra fødevareproducenter og kunsthåndværkere til transportudbydere og overnatningsaktører.

For at nå ud til så mange mennesker som muligt, er Royal Stage og Destination Bornholm gået sammen om otte siders omtale af Bornholm, som er blevet bragt i flere lokalaviser i Nordsjælland. Avisen, der også indeholder en oversigt over hvem de besøgende kan møde i weekenden, blev udsendt i uge 47 til 60.000 husstande. Med dette tiltag håber begge parter at besøgstallet fra forrige år bliver overgået.

De i alt 58 bornholmske aktører, der deltager er 18 flere end sidste år. Der bliver således masser af mulighed for at købe unikke bornholmske julegaver og bornholmske fødevareprodukter.

Udover de mange gode tilbud, bornholmerne tager med, bliver der også dækket op til bornholmsk buffet med kendte bornholmske specialiteter.

Illustrationen er fra messen i 2018.

Aktuelle programmer på Play