Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Endnu en tur i møllen

Kunsthåndværkerforeningen ACAB får endnu en sæson i Gudhjem Mølle. Dermed er rammerne sikret for Bornholmsk kunsthåndværk i 2020.
Julegaven kom tidligt i år.

ACAB, Art and Crafts Association Bornholm har lavet aftale om at benytte Gudhjem Mølle til udstilling og butik med salg af foreningens medlemmers kunsthåndværk.

- Vi er super glade for muligheden for at tage endnu en sæson i Gudhjem Mølle.
Møllen er et godt samlingspunkt, som de fleste turister besøger på ferien, fortæller Maja Frendrup, formand for ACAB.

Det er Bornholms Brand, der ejer møllen. De udlåner den til ACAB uden beregning:

- Vi vil gerne støtte op omkring kunsthåndværket på Bornholm. ACAB udfylder en vigtig rolle på Bornholm, både som erhvervsdrivende, men også fordi de understøtter turismen på Bornholm, siger direktør i Bornholms Brand, Morten Holten.

ACAB tager hul på den nye sæson i Gudhjem Mølle 4. april 2020.

Aktuelle programmer på Play