Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

KB-møde: Varmeværkbeslutning udskudt

Behandlingen af en ansøgning om etablering af et nyt varmeværk i Rønne, er udskudt til næste møde i kommunalbestyrelsen.
Som punkt 4 i dagsordenen til kommunalbestyrelsens møde, skulle medlemmerne have taget stilling til en ansøgning om et nyt varmeværk i Rønne.

Imidlertid har det ifølge borgmesteren ikke været muligt at fremskaffe alle de nødvendige oplysninger til beslutningsgrundlaget.

- Vi havde en forventning om at behandle punktet i dag, der mangler nogen oplysninger til sagen, derfor bliver punktet til en orientering om, at vi behandler punktet d. 19. december, siger borgmester Winni Grosbøll.

Derfor er den mulige etablering af et nyt varmeværk udskudt til næste møde i december måned. Borgmesteren har endnu ikke taget stilling til sagen.

- Det er sådan, at dispensationen skal kunne påvise en samfundsøkonomisk gevinst eller andre årsager til at kunne give en dispensation.

Aktuelle programmer på Play