Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Konkursbegæring er lige på trapperne

Kadeau forventer at begære driftsselskabet bag Hallegaard konkurs i morgen. Papirerne er ved at blive skrevet under.
Siden det i sidste uge kom frem, at Hallegaard lukker, har der været stor usikkerhed om, hvordan konkursen ville blive eksekveret.

Men nu har Kadeau besluttet at begære Hallegaard konkurs, og papirerne er ved at blive skrevet under.

Nu fortæller Kadeau at en uoverensstemmelse mellem Jørgen Toft Christensen og Kadeau har trukket tingene ud.

- Vi havde en aftale med Jørgen (Toft Christensen red.) om at indgive en egenbegæring i sidste uge. Men fem minutter i lukketid sprang han fra den aftale, siger Magnus Klein Kofoed, der er direktør i Kadeau.

Ifølge Kadeau blev et forventet overskud på 700.000 kroner i 2018 hurtigt til et minus på over to millioner kroner. og det er en del af forklaringen på, at Kadeau ikke har ønsket at fortsætte sit engagement i selskabet.

- For os er det meget tydeligt, at det er flere ting, der er gået galt. Vi kan i hvert fald se nogle ekstraordinært høje udgifter til at drive slagtehuset, og slagte så meget, som vi har valgt at gøre, siger Magnus Klein Kofoed.

Han siger flere gange i dag, at Kadeau ikke er uvenner med Jørgen Toft Christensen, men der er en række ting, som parterne er uenige om.

Aktuelle programmer på Play