Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

KB: Klimaudvalg på plads

Medlemmerne af det udvalg, der skal afløse klima- og bæredygtighedsudvalget er fundet.
Udvalget med det mundrette navn §17 stk. 4-udvalg om klima og bæredygtighed har nu fået udpeget de syv medlemmer, det skal bestå af.

Hele kommunalbestyrelsen blev her til aften orienteret om de personer som økonomi- plan- og erhvervsudvalget har udpeget.

Udvalget kommer til at bestå af Stine Mikkelsen fra Bornholms Landbrug og Fødevarer og Klaus Vesløv fra Bornholms Energi og Forsyning.

Derudover er der udpeget to borgerrepræsentanter. Hele 15 havde søgt, og af dem er Helle Munk Ravnborg og Alex Speed Kjeldsen blevet udvalgt.

Tidligere har kommunalbestyrelsen udpeget Maria Hach, der er medlem af Alternativet, som formand, Søren Schow fra Venstre og Kirsten Wendell fra Socialdemokratiet som de tre politisk udpegede medlemmer.

Aktuelle programmer på Play