Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Uenighed om ansvaret for konkurs

Jørgen Toft Christensen har tidligere udtalt, at han ikke har været en del af bestyrelsen hos Hallegård drift. Det er direktøren for Kadeau uenig i.
Senere i dag bliver der indgivet en konkursbegæring fra folkene bag Kadeau mod Hallegård Drift ApS. Årsagen til konkursbegæringen er den dårlige økonomi i firmaet.

- Vi fik fremlagt nogle budgetter, som sagde, at der ville være et overskud i 2018 på 700.000, hvor vi så i slutningen af august 2018 får kendskab til den økonomiske situation i Hallegård (Drift ApS, red.). Hvor der er på daværende tidspunkt allerede er et tab på to millioner for året, og ikke et overskud, siger Magnus Klein Kofoed, der er direktør i Kadeau.

Der er uenighed om, hvor ansvaret for det dårlige årsregnskab skal placeres. Jørgen Toft Christensen sagde til TV 2/Bornholm d. 22. november:

- Jeg gik ud af bestyrelsen og beslutningsprocesserne, det gjorde jeg allerede sidste år i juni. Så jeg har simpelthen ikke været inde over, jeg har ikke haft noget ledelsesansvar eller noget som helst. Så derfor er jeg selvfølgelig enormt ked af det, der er sket, men det har været udenfor mine rammer. Jeg har ikke været inden over noget som helst.

Den udmelding undrer direktøren for Kadeau sig over, som fortæller, at Jørgen Toft Christensen har haft ansvar.

- Jørgen udtaler, at han ikke har været i ledelsen eller direktionen siden, vi købte os ind. Det passer desværre ikke. Jørgen har en direktørkontrakt, der blev indgået den dag, vi købte os ind i Hallegård, og den har han stadig, den dag i dag, siger Magnus Klein Kofoed, der er direktør i Kadeau.

Jørgen Toft Christensen ønsker ikke at stille op i dag, men fastholder, at han ikke har været en del af bestyrelsen eller haft ansvar for den daglige drift i mere end et år.

Aktuelle programmer på Play