Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Her er Nexø Boldklubs nye formand

Kristian Johannesen er ny formand i Nexø Boldklub, efter Erik Kristensen har valgt at sige stop.
Efter lørdagens generalforsamling i Nexø Boldklub er der en nye fodboldformand.

Den nye formand er Kristian Johannesen, der kan se frem til at være med til at styre den blå-gule fodboldklub. Og der er en helt særlig grund til han meldte sit kandidatur i første omgang.

- Det er for at bidrage til at få den her forening til at køre, være i fremdrift og skabe nogle fabelagtige rammer for de, der nu en gang benytter foreningen, siger Kristian Johannesen.

Den nu tidligere formand, Erik Kristensen, har nu trukket stikket efter to år. Den nye formand vil hoppe i arbejdstøjet og videreføre nogle af de idéer, som den afgående formand var med til at søsætte.

- Der er blevet tænkt nogle nye tanker, og dem tænker vi, som den nye, kommende bestyrelse, skal arbejde videre på, fortæller Kristian Johannesen.

Kristian Johannesen har selv spillet fodbold som knægt og voksen, mens han selv er frivillig træner i klubben. Også hans drenge spiller i Nexø Boldklub.

Aktuelle programmer på Play