Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Invitation til julemiddag

Tyve udsatte børnefamilier kan komme til julemiddag hos Ungdommens Røde Kors Bornholm i Rønne, og der er stadig ledige pladser.
Planlægningen af årets julemiddag er i fuld gang. To børnefamilier på i alt syv personer har meldt sig til, men ifølge Christina Birkdahl, der er forperson for Ungdommens Røde Kors Bornholm, er der plads til flere.

- Nu arbejder jeg med børn til daglig, og jeg kan slet ikke holde ud og tænke på børn, der sidder derude og har brug for lidt ekstra. Hvis julemiddagen er med til at gøre lidt ekstra for familierne, så er det helt fantastisk, siger Christina Birkdahl.

I alt kan tyve deltage, og selvom programmet både står på julemiddag, gaver og dans om juletræet, mener Christina Birkdal, der er grund til, at alle pladserne endnu ikke er taget.

Folk har ikke haft mulighed for at finde ud af, at vi holder juleaften. Vores facebookside har ikke så mange følgere. Jeg håber, at der kommer flere, når beskeden bliver spredt.

Skulle juleaften med Ungdommens Røde Kors være noget for dig og din familie, er det ikke for sent at melde sig til.

Tilmeldingsfristen er d. 20. december på Ungommens Røde Kors Bornholms facebbokside.

Er du forhindret juleaften, er det muligt at hjælpe til med forberedelserne d. 14. december.

I videoen viser Christina Birkdahl rundt i bygningen.

Aktuelle programmer på Play