Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Borgere indvier sauna i Aarsdale

På kun halvanden måned er det lykkedes borgerne i Aarsdale at få fyret op under en sauna på havnen. I dag kunne de så indvie saunaen, der er doneret af bryggeriet Mikkeller.
Egentlig skulle saunaen stå på Papirøen i København. Men det kunne ikke lade sig gøre, og derfor havde bryggeriet Mikkeller pludselig en sauna i overskud.

- Vi var så forkælede og heldige, at Mikkeller forærede os en sauna, som skulle have stået ovre på Papirøen. Der kunne den ikke stå, så nu står den så på Aarsdales egen papirø, siger Lene Stenstrop, der er formand for Sauna-lauget.

Halvanden måned har de været i gang med sauna-projektet i byen, og i dag kunne de så officielt indvie den brændefyrede sauna, der er sat op på havnen i Aarsdale.

- Vi har et godt aktiv til byen. Vi har rigtig mange børnefamilier, som benytter sig af den, siger Lene Stenstrop.

Selv om det er Mikkeller der har betalt for saunaen, så er det det nystiftede Sauna-lauget, som står for driften. Allerede nu har de fået 146 medlemmer.

Aktuelle programmer på Play