Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Døgnrapport: Hundelov, flaskekast og vold

Døgnrapporten fra hele weekenden byder på alt lige fra en overfaldet hund til tyveri af granit.
Politiets udsendte døgn rapport fra weekenden dækker tidrummet fra fredag den 29. november 2019 kl. 0700 til mandag den 2. december kl. 0700.


Overtrædelse af hundeloven

I forbindelse med en hundeluftning fredag den 29. november kl. 0800 blev en hund i snor overfaldet af en anden hundelufters fem løse hunde. Episoden fandt sted på Skramman i Rø. Der skete ingen væsentlig skade på den overfaldne hund, som dog blev bidt flere gange. Overfaldet indbragte ejeren af de fem hunde en sigtelse for overtrædelse af hundeloven, idet vedkommende efter politiets mening ikke havde styr på sine hunde.


Tyveri af granitfliser

I tiden fra søndag den 10. november til torsdag den 28. november er der fra en adresse på Hellig Kilde i Svaneke stjålet ni granitfliser, som stod langs husmuren på en ejendom.


Vold i nattelivet

En 17 årig mand blev lørdag den 30. november ved 0430-tiden overfaldet af to jævnaldrende mænd, som havde givet ham slag i ansigtet, hvilket havde resulteret i en flækket underlæbe. En politipatrulje var i umiddelbar nærhed, så det lykkedes at sikre identiteten på både vidner og gerningsmænd.


Hærværk

En mørkeblå Skoda Octavia blev ved midnatstid mellem fredag den 29. november og lørdag den 30. november ramt af en kastet ølflaske, som landede på frontruden, der blev knust. Politiet hører meget gerne fra vidner på telefon 114, hvis man kan bidrage med oplysninger omkring hændelsen.


Kørte 111 hvor 80 var tilladt

Fredag den 29. november holdt målebilen godt fire timer på Nexøvej udenfor Åkirkeby i 80 km zonen. Det blev til seks målinger, hvoraf en blist, der kørte 111 km/t, fik sig et klip i kørekortet.

Aktuelle programmer på Play