Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Bornholmerne er sluppet for skattestigning

Ny opgørelse lavet af netmediet Altinget viser, at bornholmerne ikke betaler mere i skat end i 2007. Faktisk betaler vi knapt 500 kroner mindre.
Bornholmerne skal betale 470 kroner mindre i kommuneskat i det kommende år end i 2007. Det viser en ny opgørelse lavet af netmediet Altinget.

Opgørelsen viser, hvor meget en gennemsnitlig borger, der er 15 år eller derover, skal betale mere eller mindre i skat i 2020 sammenlignet med, hvis beskatningen i 2007 var fastholdt uændret.

Bornholm er en ud af 14 kommuner, som er sluppet for skattestigningen, mens de resterende 84 kommuner har oplevet en skattestigning.

Altinget har prøvet at fremvise effekten af udviklingen af den lokale beskatning siden 2007, set i sammenhæng med det kommunale skatteloft og VK-reringens skattestop.

Aktuelle programmer på Play