Næste udsendelse: 22:45 Folkemødet 2018 - HumorAkademiet (2:3) (G)

TV i dag

 • 22:10De unge iværksættere (G)Der har længe været et fokus på iværksætteri på Bornholm og i dette program kigger vi på de unge iværksættere. Vi har fulgt fem virksomheder af bornholmere mellem 19-26 år, og mødtes med eksperter indenfor den verden, blandt andet Martin Thorborg - en af Danmarks mest succesfulde iværksættere, der har et sommerhus på Bornholm.
 • 22:45Folkemødet 2018 - HumorAkademiet (2:3) (G)TV2 Regionerne og Altinget stiller skarpt på den danske humor. Det foregår under Folkemødet på Bornholm på terrassen foran Grønbechs Hotel i Allinge Havn.
 • 23:50Mens du holder ferie - Sussi Glistrup (G)Rigtigt mange bornholmere knokler hele sommeren med at underholde og hjælpe turisterne. Vi har sommeren igennem fulgt 12 forskellige erhvervsdrivende som alle arbejder med gæsterne på Bornholm. I dag får du et portræt af Sussi Glistrup fra Stutteri Liselund ved Vestermarie.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10De unge iværksættere (G)Der har længe været et fokus på iværksætteri på Bornholm og i dette program kigger vi på de unge iværksættere. Vi har fulgt fem virksomheder af bornholmere mellem 19-26 år, og mødtes med eksperter indenfor den verden, blandt andet Martin Thorborg - en af Danmarks mest succesfulde iværksættere, der har et sommerhus på Bornholm.
 • 00:40Folkemødet 2018 - HumorAkademiet (2:3) (G)TV2 Regionerne og Altinget stiller skarpt på den danske humor. Det foregår under Folkemødet på Bornholm på terrassen foran Grønbechs Hotel i Allinge Havn.
 • 01:40Skjulte Fortællinger (G)Bornholm gemmer spændende historier over alt på øen. De er ikke altid lige lette at finde. I programmerne Skjulte Fortællinger følger vi med Christina Seehusen rundt på Bornholm og finder de steder på øen som de fleste kender men som de færreste kender historien bag. I tredje program handler det om fiskeri og hemmelige havne.
 • 02:05EKKO (G)Ornitologisk Forening har ture for alle, EKKO følger med på månedsturen til Christiansø, der blandt andet byder på rødtoppet fuglekonge. Vi finder også en trehornet skarnbasse, der ellers kun lever i Jylland og leder efter sjældne bornholmske bregner. EKKOs fugleskole fortsætter, og de bornholmske harer kæmper efter den uforudsigelige vinter.
 • 02:50Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold, dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager.
 • 03:35Ude i Kulden: Den søde juletid (G)Kom med "Ud i kulden" med Anders Kofoed, som ser på overlevelsesstrategier i naturen.
 • 04:00Kryb og kravl: De synlige og de skjulte (G)Nogle insekter ses næsten aldrig, fordi de kun er fremme om natten eller er meget små, mens andre gør mere reklame for sig selv ved at have stærke farver eller have evnen til at kunne lyse i mørket.
 • 04:35Stafetten - Egon Jensen (G)Egon Jensen voksede op i Rønne og har kun for alvor været væk fra øen, da han læste til tandlæge. Han har i mange haft egen klinik i Rønne og været formand for Bornholms Brand. Nu er han gået af og har solgt sin klinik. Det betyder blandt andet mere tid til Egon Jensens store interesse: Travheste.

Piger blev misbrugt hver uge

Retten på Bornholm offentliggør nu sigtelserne i misbrugssagen mod parret fra Midtbornholm.
Retten på Bornholm har ikke yderligere kommentarer til sagen, men har valgt at offentliggøre sigtelsen mod parret som lyder:

Den 56-årige mand er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 223, stk.1, jf. paragraf 222, stk.1 og 2, jf. paragraf 224, ved i perioden mellem den 1. januar 2001 til et endnu ikke nærmere fastlagt tidspunkt i 2006 på bopælen at have haft samleje og anden kønslig omgængelse end samleje ca. en gang om ugen med sin adoptivdatter født i 1993, og i perioden mellem 1. januar 2010 til den 4. juli 2011 at have haft samleje og anden kønslig omgængelse end samleje ca. en gang om ugen med sin anden adoptivdatter født 1994.

Den 56-årige mand er desuden sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 192a, ved den 4. juli under særligt skærpede omstændigheder, at have besiddet adskillige skydevåben med tilhørende ammunition uden tilladelse, herunder 3 maskingeværer med tilhørende ammunition og en pistol med 8 patroner, heraf 1 i kammeret.

Den 39-årige kvinde er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 210, stk.3, jf.stk.1, ved i perioden mellem den 1. januar 2001 til den 4. juli 2011 på bopælen at have haft anden kønslig omgængelse end samleje med sin datter født i 1994.

Der er nedlagt navneforbud i sagen.

Aktuelle programmer på Play