Næste udsendelse: 23:50 Stoltzes Naturperler - Enebærskoven (G)

TV i dag

 • 23:20Mig & Harley (3:8) (G)For bikerne er køresæsonen ved at nærme sig en afslutning og så nu kører de til alle de arrangementer de kan komme til. Et af dem er sæsonafslutningen hos Caps med fadøl, rockmusik og en masse ny harleyer. Og så er det tid til den årlige ”løvfaldstur” på de fedtede småveje som er fulde af udfordringer. En tur som afsluttes med den årlige kilometerkonkurrence i klubben, hvor Jens er en af favoritterne Produceret 2018.
 • 23:50Stoltzes Naturperler - Enebærskoven (G)Følg med Michael Stoltze til det "oprindelige" Almindingen og se tormentil, enebær og springfrø.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 00:50Mellem os (G)Musikproducer James Thomas skal være med i juryen til det danske Melodi Grand Prix i 2020. Og Kim Bjelstrand har modtaget Danmarsk Idrætsforbunds æresdiplom. Mød dem begge i Mellem Os i aften.
 • 01:15Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 01:35Krimimessen: Hans Jacob Helms (G)Hans Jacob Helms' seneste bog "De dødes Fjord" har fået fremragende anmeldelser og er solgt til filmatisering. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
 • 02:00Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
 • 02:30Mens du sover (5:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Erling Jepsen (G)Forfatter Erling Jepsen fortæller om sin bog "Hjertets dannelse".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Varde, Herlufholm, Aars, Herning, Aabybro og Bagenkop.
 • 04:00Vild Med Dyr - Elektrisk ål (G)I VIld Med Dyr skal Anna Louise Tranæs Didriksen fodre den elektriske ål i Kattegatcentret, og der er kun en fornuftig måde at gøre det på - med stor forsigtighed.
 • 04:30Nationalpark Thy (33:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej - motorbøvl i Muleby (5:12) (G)I Ole Bramsgaards eget værksted i Muleby har han renoveret motoren til den gamle Ford Taunus 17M Deluxe. Nu skal den samles, og det er ikke så nemt, som man skulle tro. Heldigvis har han god hjælp, men mod mangelfulde leverancer kæmper selv guderne forgæves.

SAS vil flyve til Bornholm under Folkemødet 2019

SAS planlægger at konkurrere med DAT om flyvningerne til Bornholm under næste års Folkemøde. Men det kan få konsekvenser resten af året, lyder det fra DAT.
SAS ønsker at give DAT konkurrence på flyafgangene til Bornholm under Folkemøde 2019. I løbet af de fire dage vil man udbyde 5.000 billetter med flyet A320neo.

Det skriver check-in.dk.

Det er ikke første gang, at SAS flyver til Bornholm under Folkemødet. Også i 2016 indsatte de et særfly fra København til Rønne, hvor et repræsentativt udvalg af danskere var blevet inviteret til at flyve med ‘Folkeflyet’.

Men denne gang vil SAS altså udbyde billetter til frit køb.

Det kan få konsekvenser resten af året

DAT planlægger selv i forbindelse med Folkemødet 2019 det største antal afgange fra København til Bornholm nogensinde. Samlet bliver der indsat 254 afgange inklusive tomflyvninger, hvilket er 50 flere end sidste år.

Men udsigten til konkurrence huer ikke DAT. Hvis SAS får mulighed for at flyve til Bornholm under Folkemødet, vil DAT ikke kunne opretholde fuldt trafikprogram året rundt, lyder det fra DAT-direktør Jesper Rungholm.

- Det synes jeg er en frygtlig dårlig ide, siger direktøren til TV 2/Bornholm.

Det synes han af to årsager.

- Punkt ét, så er lufthavnen allerede, ifølge vores oplysninger, fyldt til bristepunktet. Det vil være meget, meget svært at lægge flyvninger oven i dem, vi laver i forvejen til Folkemødet. Vi har øget vores program, og vi har meget svært ved at se, at der skulle være kapacitet i lufthavne til at tage yderligere produktion ind.

- Punkt to, så er Folkemødet selvfølgelig en god forretning for os. Det er den, der gør, at vi er i stand til at holde de lave priser hele året rundt. Så jeg er lidt træt af, hvis nogle vil ind og skumme fløden, og så kan vi andre flyve november, december og januar, hvor det ikke er specielt sjovt.

Billetterne hos SAS dog ikke sat til salg endnu, lyder det fra flyselskabet.

Foreningen Folkemødet er positive

Foreningen Folkemødet byder den øgede konkurrence velkommen. Både på grund af kapacitetsudfordringer og på grund af manglende lavpris-billetter.

- Her i 2018 har vi haft fremgang i antallet af gæster på 13 procent, og der er efterspurgt flere flyvninger, siger souschef for Foreningen Folkemødet, Jørgen H.K. Jepsen til check-in.dk.

- Som jeg har oplevet det, er de billige billetter helt ude af markedet under Folkemødet. I år er billetpriserne til Bornholm generelt steget, og hvis de så får et hak op ad under Folkemødet, så er det et problem, siger han.

Aktuelle programmer på Play