Næste udsendelse: 23:10 Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)

TV i dag

  • 22:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
  • 23:10Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
  • 23:35Silles Hus - dekorativ brændestabel (G)Indretningsarkitekten er klar med den endelige indretning af det lille badeværelse, men bliver udfordret da hun skal sætte spejlet op. Jesper Corfitzen saver brænde og stabler det dekorativt, men han er også klar med tips om stiklinger, beskæring af figenplanten og når også at montere de rigtige hjul til pallebriksen. Og så er får Sille også resultatet af den store radonmåling.
  • 00:0519.30Nyheder (G)
  • 00:20Travløb i Almindingen - Sæsonfinale - Thors Mindeløb (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 03:55Vild Med Dyr - Igler (G)Det bliver en bloddryppende oplevelse i AQUA i Silkeborg. Anna Louise Tranæs Didriksen skal bides af et sjældent dyr fra den danske natur. Et dyr der den dag i dag stadig bliver brugt til behandling af sår.
  • 04:30Nationalpark Thy (36:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Fra lade til landevej - Mekanik med blød hånd (8:12) (G)Den gamle Ford Taunus begynder mere og mere at ligne den bil, Ole havde i tankerne. I dette afsnit monteres flere større dele på bilen. Det sker ikke altid på den korrekte facon, men så er det godt at Ole har en blød hånd.

FM19: Kristian Jensen erstatter Lars Løkke

Når Venstre lørdag går på scenen for at holde partiledertale, så bliver det næstformand Kristian Jensen, som vil tale til folket.
- Meldingen fra Venstre er, at Lars løkke Rasmussen skal være med til at fejre Dannebrogs 800-års fødselsdag sammen med kongefamilien, fortæller Pelle Nybirk, kommunikationsansvarlig hos Folkemødet om forklaringen på, at der nu bliver udskiftning på pinden, når Venstre skal holde sin partiledertale på Folkemødet.

For det bliver ikke Lars Løkke Rasmussen, der indtager hovedscenen klokken 16 lørdag d. 15.juni, men derimod næstformand i Venstre, Kristian Jensen.

På spørgsmålet om, om Folkemødet ikke frygter, at det kan skabe præcedens for færre partiledere og flere afløsere, svarer Pelle Nybirk:

- Lige nu og her er det nogle særlige omstændigheder på grund af valget. Så derfor har vi accepteret småændringer.

Bornholmerne får dog en anden lejlighed til at høre Lars Løkke Rasmussen tale. Som den siddende statsminister er det nemlig ham, der åbner Folkemødet klokken 11.30 torsdag.
Med mindre altså at Mette Frederiksen når at danne en ny regering inden da. I så fald kan det være, at det i stedet skal være Mette Frederiksen, der som siddende statsminister får æren.

Aktuelle programmer på Play