Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:30Silles Hus - dekorativ brændestabelIndretningsarkitekten er klar med den endelige indretning af det lille badeværelse, men bliver udfordret da hun skal sætte spejlet op. Jesper Corfitzen saver brænde og stabler det dekorativt, men han er også klar med tips om stiklinger, beskæring af figenplanten og når også at montere de rigtige hjul til pallebriksen. Og så er får Sille også resultatet af den store radonmåling.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:10Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 23:35Silles Hus - dekorativ brændestabel (G)Indretningsarkitekten er klar med den endelige indretning af det lille badeværelse, men bliver udfordret da hun skal sætte spejlet op. Jesper Corfitzen saver brænde og stabler det dekorativt, men han er også klar med tips om stiklinger, beskæring af figenplanten og når også at montere de rigtige hjul til pallebriksen. Og så er får Sille også resultatet af den store radonmåling.
 • 00:0519.30Nyheder (G)
 • 00:20Travløb i Almindingen - Sæsonfinale - Thors Mindeløb (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 03:55Vild Med Dyr - Igler (G)Det bliver en bloddryppende oplevelse i AQUA i Silkeborg. Anna Louise Tranæs Didriksen skal bides af et sjældent dyr fra den danske natur. Et dyr der den dag i dag stadig bliver brugt til behandling af sår.
 • 04:30Nationalpark Thy (36:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej - Mekanik med blød hånd (8:12) (G)Den gamle Ford Taunus begynder mere og mere at ligne den bil, Ole havde i tankerne. I dette afsnit monteres flere større dele på bilen. Det sker ikke altid på den korrekte facon, men så er det godt at Ole har en blød hånd.

Kør luksusbil i lufthavnen

Ferrari, Lamborghini, Porsche, Lotus og Maserati. Sportscar Event sælger ture i luksusbiler, når de samler ind til syge børn.
Lørdag den 14. september vil landingsbanen i Bornholms Lufthavn se anderledes ud end normalt. I stedet for starter og landinger med DATs fly vil luksusbiler drøne ud af den 2 km lange landingsbane. Luksusbiler af mærker som Ferrari, Lamborghini, Porsche, Lotus og Maserati.

Årsagen er det første besøg på Bornholm af foreningen SportsCar Event. En forening, som afholder arrangementer til fordel for Børnecancerfonden og andre gode formål - primært med syge børn for øje.

Bornholms Gokart Center står bag invitationen, billetsalg og presse. De oplyser, at arrangementet i Bornholms Lufthavn afholdes kl. 11:00 til kl. 14:00 og at der maksimalt kan køres 100 ture i det begrænsede tidsrum - og max 20 ture for hver bil.

Priserne for en tur i en af de 10 sportsvogne varierer fra 300 kr. i en Lotus Elise til 1400 kr. for en tur i en Lamborghini Huracan EVO eller Ferrari 488 Pista.

Siden 2002 har Sportscar Event kørt over 22 mio. kr. hjem til syge børn i Danmark.

PROGRAM:
Fredag den 13. september
kl. 18–19: Bilerne udstilles i Svaneke
Lørdag den 14. september
Kl. 9-9:30: Paradekørsel i Rønne med børn fra Rønne Sygehus
Kl. 10: Bilerne ankommer til Rønne Lufthavn
Kl. 11–14: Tre timers Sportscar Event på Bornholm

Aktuelle programmer på Play