Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Mathias Christiansen klar til VM

Siden torsdag har bornholmske Mathias Christiansen været med landsholdet i badminton i Glasgow, hvor han gør klar til VM.
Mandag begynder det 23. verdensmesterskab i badminton i den skotske storby Glasgow.

Men første dag i ilden for det bornholmske badmintontalent Mathias Christiansen bliver tirsdag, hvor han og mixmakkeren Sara Thygesen skal spille første kamp. De er seedet på forhånd som nummer 14, og skal således møde vinderen af én af kampene i første runde.

Christiansen skal også spille herredouble med makkeren David Daugaard, og de er også seedet, denne gang som nummer 16, og sidder over i første runde.

Derfor er første herredoublekamp for Christiansen og Daugaard onsdag.

Landsholdet ankom til Glasgow torsdag, for at være helt på plads, og det forlyder, at stemningen i lejren er god.

Målsætningen fra Dansk Badmintonforbund er på forhånd en guldmedalje, eller en sølv- og bronzemedalje.