Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Søren Christensen bliver Bornholmsmester i cykling

Mesteren fra 2015 kunne atter stille sig øverst på skamlen, da Bornholms Cykle Club i formiddag kørte BM i landevejscykling.
Søndag kørte Bornholms Cykle Club bornholmsmesterskaber i landevejscykling omkring Bolsterbjerg og Årsballe.

Rytterne skulle seks gange rundt på en 12,5 km lang rundstrækning i det kuperede terræn på Midtbornholm.

- Der var ro på feltet de to første omgange, men nu rørte Brian Jensen på sig og fik vist at han ikke har glemt hvordan man kører på cykel. Brian og den senere mester Søren Christensen fik på tre omgang revet sig løs. En anden favorit til titlen, Lasse Pedersen, var ikke vågen da de to kørte og forsøgte at sætte en forfølgelse i gang. Men det lykkes ikke at indhente Brian og Søren, beretter Kim Mortensen fra Bornholms Cykle Club.

Og mesteren fra 2015 var altså først over stregen og kan igen kalde sig bornholmsmester i landevejscykling.