Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Badminton: Mathias Christiansen tilfreds med VM

Bornholmske Mathias Christiansen er tilfreds med sin første deltagelse i et VM, hvor han med sine makkere levede op til forventningerne i seedningen.
Bornholmske Mathias Christiansen er tilbage i Danmark efter sit første VM i badminton. Han nåede tredje runde i både mix-og herredouble, hvor de tabte til senere finalister i turneringen.

- Jeg er nogenlunde tilfreds med mit første VM. Vi holdt vores seedning i begge kategorier, og viste noget rigtig godt spil i løbet af alle kampe. Med lidt mere tur i den kunne vi have snuppet et enkelt sæt i herredouble, og så kunne det måske have set anderledes ud, siger Mathias Christiansen efter hjemkomsten til Danmark.

- Nu glæder jeg mig til at forberede mig til Korea og Japan Open, som vi rejser til om et par uger. Det ser jeg frem til, da jeg føler vi har spillet til at være med, hvor det er rigtig sjovt, fortæller Mathias Christiansen.