Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Cort og Toft Madsen udtaget til VM i Bergen

Bornholmske Magnus Cort og BHS-Almeborg-rytteren Martin Toft Madsen skal en tur til Cykel VM i Bergen i dagene 16. til 24. september.
Magnus Cort og Michael Valgren er udtaget til VM i Bergen som to ud af de seks cykelryttere, Danmark må have med. Det skriver Ritzau.

Men det bliver ikke det eneste bornholmske præg til VM. Også BHS-Almeborg-rytteren Martin Toft Madsen er udtaget til at køre enkeltstart ved VM. Han kørte også EM tidligere i år, hvor han sluttede som nummer seks.

Årets verdensmesterskab i cykling bliver afviklet om under en måned.