Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Prøv dig selv af som travhest

På tirsdag er der trav på verdens mindste travbane i Almindingen. Bormnholms Tidende holder travdag og op mod 100 personer kan prøve at løbe som en travhest.
Tirsdag den 5. september kl. 18.00 er der trav i Almindingen, hvor der er gratis adgang for alle.

Det er muligt at besøge en travhest ved at møde op ved Hovedindgangen kl. 16.30, men så er der også Bornholms Tidendes Løb som en travhest. Et 1.000 m autostartsløb for alle - det kræver dog forhånds tilmelding og der er et deltager max på 100 personer.

Så har du en travhest i maven, som længes efter at få en kilometer i benene, så er det altså tirsdag den 5. september i Almindingen på Bornholms Brand Park.