Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Cort igen i sadlen

Lige før kl. 13 går starten til 14. etape af Spanien Rundt. dagens etape er en bjergetape, og altså ikke bornholmske Magnus Corts favorit.
14. etape af Vuelta a España 2017 er 175 km lang og slutter uden for kategori på bjerget Alto Sierra de la Pandera.

Løbet er på 175 kilometer og kan følges på TV 2/Sport fra kl. 14.30. De første ryttere forventes i mål kl. 17.40.

Magnus Cort ligger lige nu nummer 149 i feltet, mere end to timer efter Christopher Froome på førstepladsen.

Magnus Cort er henvist til en klar hjælperytterrolle ved årets Spanien Rundt, modsat sidste år, hvor han havde friere rammer og også endte med at vinde to etaper.