Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

FV 2015: SFér vil ikke genåbne ministerium

SF's lokale folketingskandidat Leif Olsen, synes ikke at det er en god ide at genåbne Integrationsministeriet.
Leif Olsen fra SF synes at det er en dårlig ide, at genåbne integrationsministeriet, som Venstre foreslår i dag.

- Jeg synes ikke, at Danmark har brug for flere ministerier, og jeg synes derfor ikke, at det er en god ide. Det handler om hvordan vi administrerer lovgivningen, og hvad vi gør for at integrere de mennesker, der kommer, siger Leif Olsen i en kommentar.

- Om det er det ene ministerium eller det andet er ligegyldigt. Det er ren populisme fra Løkke, lyder det fra SF-kandidaten.