Næste udsendelse: 22:20 Næste uges tv (G)

TV i dag

 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:20Næste uges tv (G)
 • 22:24Vejret i morgen (G)
 • 22:25Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 00:3519.30Nyheder (G)
 • 00:50Næste uges tv (G)
 • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Wermelin udsætter forbud mod kræftmistænkt middel

Socialdemokratiet og Lea Wermelin har tidligere kritiseret V-LA-K-regeringen for ikke at indføre straksforbud mod et udskældt stof. Nu afviser de selv et.
Da Socialdemokratiet for et år siden sad i oppositionen, ønskede de hurtigst muligt at forbyde en række sprøjtemidler, der mistænkes for at give børn leukæmi.

Efter at partiet nu har overtaget regeringsmagten med Lea Wermelin på miljøministerposten, så har partiet dog knapt så travlt. Det skriver Politiken i deres avis torsdag.

Sagen drejer sig om fire pesticider, hvoraf tre bruges i det danske landbrug, og de foreløbige resultater af en international undersøgelse pegede i august sidste år på, at sprøjtemidlerne kan være skyld i børneleukæmi.

Daværende miljøminister Jakob Ellemann-Jensen (V) besluttede dengang at vente på de endelige resultater af undersøgelsen, men det var ikke godt nok, mente Socialdemokratiet dengang. De krævede et straksforbud.

Men efter at have overtaget regeringsmagten har partiet tilsyneladende skiftet mening. I et svar til en borger skriver en embedsmand på vegne af Lea Wermelin ifølge Politiken:

- Afhængigt af de endelige resultater af undersøgelsen vil alle relevante handlemuligheder blive undersøgt.

Politiken har været i kontakt med Lea Wermelin, der i øjeblikket er på ferie. Hun bekræfter, at hun ikke vil indføre straksforbud nu og her, og skriver i et:

- Jeg har været minister i tre uger, og der er en masse, vi skal tage stilling til, skriver hun.