Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:05Stafetten - Maria Millan Enevoldsen (G)Maria Millan Enevoldsen er efter 17 år på Sjælland flyttet tilbage til Bornholm sammen med sin mand. Hun arbejder som spirituel rådgiver for virksomheder og private og laver events og spirituelle retreats.
 • 21:30Silles Hus - dekorativ brændestabelIndretningsarkitekten er klar med den endelige indretning af det lille badeværelse, men bliver udfordret da hun skal sætte spejlet op. Jesper Corfitzen saver brænde og stabler det dekorativt, men han er også klar med tips om stiklinger, beskæring af figenplanten og når også at montere de rigtige hjul til pallebriksen. Og så er får Sille også resultatet af den store radonmåling.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:10Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 23:35Silles Hus - dekorativ brændestabel (G)Indretningsarkitekten er klar med den endelige indretning af det lille badeværelse, men bliver udfordret da hun skal sætte spejlet op. Jesper Corfitzen saver brænde og stabler det dekorativt, men han er også klar med tips om stiklinger, beskæring af figenplanten og når også at montere de rigtige hjul til pallebriksen. Og så er får Sille også resultatet af den store radonmåling.
 • 00:0519.30Nyheder (G)
 • 00:20Travløb i Almindingen - Sæsonfinale - Thors Mindeløb (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 03:55Vild Med Dyr - Igler (G)Det bliver en bloddryppende oplevelse i AQUA i Silkeborg. Anna Louise Tranæs Didriksen skal bides af et sjældent dyr fra den danske natur. Et dyr der den dag i dag stadig bliver brugt til behandling af sår.
 • 04:30Nationalpark Thy (36:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej - Mekanik med blød hånd (8:12) (G)Den gamle Ford Taunus begynder mere og mere at ligne den bil, Ole havde i tankerne. I dette afsnit monteres flere større dele på bilen. Det sker ikke altid på den korrekte facon, men så er det godt at Ole har en blød hånd.

Peter Juel-Jensen: Bliv nu enige!

Folketingsmedlem Peter Juel-Jensen opfordrer Molslinjen og Transportministeriet til hurtigst muligt at finde en løsning, der kan sikre en ordentlig komfort.
Efter dagens møde i trafikkontaktrådet, hvor også Molslinjen var med, mener Venstres folketingsmedlem, Peter Juel-Jensen, at transportministeriet og Molslinjen hurtigst muligt bør sætte sig sammen:

- Man har købt et produkt, man ikke kan måle kvaliteten af, så der må operatøren (Molslinjen, red.) og trafikkøberen (Transportministeriet, red.) lige gå i enerum og så blive enige omkring det, siger Peter Juel-Jensen.

Han mener ikke, at bornholmerne kan leve med, at parterne ikke har kunne finde en løsning på en model for, hvordan man skal måle komforten ombord på hurtigfærgerne:

- Det kan ikke være rigtigt, at vi som bornholmere skal leve med, at de ikke kan enes. Det går ud over den komfort, vi andre oplever og den regularitet, som skal være med til at sikre helårsarbejdspladser på Bornholm, siger Peter Juel-Jensen.

Derudover havde han håbet på, at Molslinjen allerede på mødet i dag havde sagt, at der blev monteret T-foils på de to hurtigfærger. Rederiet har sagt, at det skal bruge et par uger på at gennemlæse rapporten, før det vil sige, om der kommer T-foils eller ej.