Kok til kokkesymposium i Irland

Køkkenchefen på Kadeau, Nicolai Nørregaard skal til et kokkesymposium i Irland. Temaet er samtaler. Nicolai Nørregaard er nu ved at lave en lille film om emnet
Køkkenchefen Nicolai Nørregaard skal snart til et kokkesymposium kaldet Food on the edge i Irland. På grund af temaet samtaler har Nicolai Nørregaard de sidste to dage været rundt på Bornholm, og har talt med ældre om mad og traditioner. Og produktionsselskabet Munch & søn har optaget, hvad der bliver til en film om emnet.

Torsdag var Nicolai Nørregaard blandt andre hos madkyndige Grete Viborg i Vestermarie, og da talte TV 2/Bornholm med ham:

- I vores generation glemmer vi måske lidt at få snakket med forældre og bedsteforældre om anekdoter og traditioner - alt det som faktisk er vigtigt. Det er som om det på en eller anden måde går tabt, eller vi bliver dårligere til det. Og det vil jeg prøve at råde bod på eller opfordre til at folk får rådet bod på. Og i mit tilfælde er det så oplagt, at det handler lidt om mad.

Omkring 25 kokke fra hele verden er med på Food on the edge i Irland i slutningen af oktober måned.