Lene Feldthus Andersen forlader CRT

Efter syv år i direktørstolen er det slut. Lene Feldthus Andersen har nået sine mål og fremtiden skal nu bruges til at drive familiens pensionat Pyttegården.
CRT’s direktør gennem snart syv år, Lene Feldthus Andersen, har valgt at opsige sin stilling med fratrædelse den 30. juni 2019.

- Jeg føler, at jeg har nået meget af det, som jeg gerne ville og kunne her på CRT, og jeg vil nu gerne koncentrere mig om det, der hidtil har været en bibeskæftigelse, nemlig at drive vores dejlige feriested Pyttegården, hvor vi også bor som familie, siger Lene Feldthus Andersen.

Lene Feldthus Andersen og CRT’s bestyrelsesformand Lars Erik Jønsson begynder nu arbejdet med at finde den helt rette profil til jobbet som leder af Danmarks eneste helt selvstændige forskningsinstitution inden for regional udvikling.

- Vi er kede af at skulle sige farvel til Lene. Vi har været meget glade for hendes indsats på CRT. Hun har skabt mange gode resultater og forandringer sammen med medarbejderne og er respekteret både blandt dem og vores samarbejdspartnere, siger Lars Erik Jønsson, bestyrelsesformand.

Stillingen forventes at blive slået op i starten af april på www.crt.dk og CRT’s sociale platforme.