Sol over Gudhjem: Dobbelt op på dessert

Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro leverer endnu engang Sol over Gudhjems bedste dessert - han vandt nemlig også dessertkonkurrencen i 2018.
Sommer-honningsyp, jordbær med fløde og grøn the med mælk og honning. Det er de tre elementer, der udgør Brian Mark Hansens vinder-dessert ved dessertkonkurrencen under dette års Sol over Gudhjem.

Brian Mark Hansen, som kommer fra Søllerød Kro, dystede i konkurrencen mod Daniel Kruse fra Det Røde Pakhus og Michael Munk fra MeMu.

De tre kokke skulle lave en dessert med følgende ingredienser, som de kendte på forhånd: kærnemælk fra Arla Unika, chokolade fra Cacao Barry, te fra NuTe, Sol over Gudhjem snaps fra Copenhagen Distillery og sukker fra Nordic Sugar.

Brian Mark Hansens sommer-honningsyp består honning fra Østermarie, snaps, Ginger Triple Lemon the, citron-perler samt vilde bornholmske blomster og skud.

Jordbær med fløde består af to år gamle jordbær i honning og æblemost, karamelliseret fløde med kamille, kærnemælk samt figenblade som knasende kage.

Grøn the med mælk og honning består af en skovmærkesorbet lavet på kærnemælk og chokoladen 34% Zephyr, the-ganasche med kærnemælk, 34% Zephyr chokolade & Øland the fra NuTe, mandelmælk som mousse sprayet med grøn the, skovmærke krystalliseret 35% Zephyr Caramel, våde kys, Raspberry & Thyme the fra NuTe samt gelé på skovmærker og bornholmske skovurter.