Succes for tilflyttercaféer i København

Den bornholmske tilflytterkonsulent Rune Holm har haft succes med indtil videre tre caféarrangementer i København.
Business Center Bornholm oplyser, at tilflytterkonsulent Rune Holm i går for tredje gang i denne måned var en tur i København, for at holde en af hans populære tilflyttercaféer.

- Efter sommerferien har der været pres på fra tilflytterkandidaterne, og de korte møder afklarer hurtigt muligheder og udfordringer for tilflytterne. De hjælper med til at træffe beslutningen om, at Bornholm skal være deres nye hjem, fortæller Rune Holm efter det tredje møde.

Han oplyser, at tilflytterservice nu har haft mere end 96 familier, der har deltaget i møderne i år. Det tegner godt, for tidligere undersøgelser Tilflytterservice har lavet, viser at ca. 50 % af alle dem, der er mødt op til informationsmøder rent faktisk ender på Bornholm som tilflyttere.

En mini-undersøgelse, der er lavet under møderne viser, at det er jobmulighederne, der er helt afgørende for at man bosætter sig på Bornholm. Både for svarpersonen, men også for en eventuel ægtefælle. Boligforholdene på Bornholm betyder også en del for tilflytterne.