DF: Bornholm har tabt

Dansk Folkepartis Linda Kofoed Persson mener ikke, der er en vinder i voldgiftsagen mod BOFA. Ifølge hende er det Bornholm, der har tabt.
Rønne Vand og Varme vinder i voldgiftsag mod BOFA, og kommunen sidder nu tilbage med en regning på 1.859.000 kroner. Men ifølge Dansk Folkepartis gruppeformand, er der ingen vindere eller tabere i denne her sag.

- Der er ikke nogen, der har vundet. Det kan godt være, der er et udfald af en sag, men for mig har Bornholm tabt. Borgerne har tabt. Det har vi fordi, der er selskaber der bekriger hinanden, siger Linda Kofoed Persson.

I juni måned tabte Bornholms Energi og Forsyning, der er ejet af kommunen også en voldgiftsag mod RVV, og nu er der endnu en sag på trapperne. RVV har nemlig indgivet en klage over de varslede prisstigninger på varme for Beof. Linda Kofoed Persson mener dog ikke, der skal rejses flere sager.

- Vi skal sætte os til et forhandlingsbord. Så skal vi have fundet en pris på det det koster at producere varmen. Så skal vi videre derfra, siger Linda Kofoed Persson.