Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Bornholmske strandsten på galleri i KBH

På mandag åbner Rebecka Rottensten galleri på Vesterbro i København. Dermed kommer en mængde indrammede og bornholmske strandsten op at hænge.
Hun har solgt sine motiver på Gruset i Svaneke med stor succes igennem et par sæsoner. Nu er familien flyttet over, men Rebecka Rottensten har bevaret forholdet til Bornholm og kommer fortsat efter strandsten, som hun bruger i sine motiver.

Til jul skal hun igen udstille og sælge i Tivoli, men allerede på mandag får hun - og hendes motiver - fast fodfæste i Købehavn, hvor hun åbner galleri på Oehlenschlægersgade 34.