Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Vejret lige nu: Hård kuling og 6 meter høje bølger

Selvom vinden er aftaget, så blæser det stadig så meget, at bølgehøjden lige nu når op på 6 meter mellem Bornholm og Sverige.
Selvom vinden er begyndt at aftage omkring Bornholm, så blæser det stadig meget.

Lige nu er middelvinden på Hammerknuden 18 m/s, mens vindstødene når op på 23 m/s. Det svarer til hård kuling med vindstød af stormende kuling. Da middelvinden var kraftigst - onsdag klokken 21 - lå den på 22 m/s.

I Nexø er middelvinden 14 m/s og vindstødene op til 21 m/s svarende til stiv kuling med vindstød af stormende kuling. Vinden var kraftigst onsdag omkring klokken 23, hvor middelvinden nåede op på 17,5 m/s.

De høje vindhastigheder betyder også høje bølger. Lige nu når vinden mellem Bornholm og Sverige op på 6 meter. Når Færgen klokken 12.30 genoptager sejladsen mellem Rønne og Ystad vil bølgehøjde være på op til 4 meter.