Næste udsendelse:

TV i dag

  • 03:0022Nyheder (G)
  • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
  • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
  • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
  • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

Arrangement på Christiansø aflyst

Bornholms Kulturuge aflyser fredagens arrangement på Christiansø på grund af udsigt til kraftig vind.
Fredag skulle arrangementet Rummelige Christiansø have været afholdt som en del af Bornholms Kulturuge.

Bornholms Kulturuge har dog valgt at aflyse arrangementet på grund af den forventede vindstyrke.

Det betyder også, at M/S Ertholm bliver liggende i havn. Gæster med billet til arrangementet skal kontakte Christiansøfarten direkte.

Kulturugekoordinator Laila Lund Balle oplyser, at der stadig er ledige pladser til en af fredagens andre arrangementer - nemlig Klassisk på Kanten på Rønne Theater.