Næste udsendelse: 21:30 Silles Hus - dekorativ brændestabel

TV i dag

 • 21:05Stafetten - Maria Millan Enevoldsen (G)Maria Millan Enevoldsen er efter 17 år på Sjælland flyttet tilbage til Bornholm sammen med sin mand. Hun arbejder som spirituel rådgiver for virksomheder og private og laver events og spirituelle retreats.
 • 21:30Silles Hus - dekorativ brændestabelIndretningsarkitekten er klar med den endelige indretning af det lille badeværelse, men bliver udfordret da hun skal sætte spejlet op. Jesper Corfitzen saver brænde og stabler det dekorativt, men han er også klar med tips om stiklinger, beskæring af figenplanten og når også at montere de rigtige hjul til pallebriksen. Og så er får Sille også resultatet af den store radonmåling.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:10Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 23:35Silles Hus - dekorativ brændestabel (G)Indretningsarkitekten er klar med den endelige indretning af det lille badeværelse, men bliver udfordret da hun skal sætte spejlet op. Jesper Corfitzen saver brænde og stabler det dekorativt, men han er også klar med tips om stiklinger, beskæring af figenplanten og når også at montere de rigtige hjul til pallebriksen. Og så er får Sille også resultatet af den store radonmåling.
 • 00:0519.30Nyheder (G)
 • 00:20Travløb i Almindingen - Sæsonfinale - Thors Mindeløb (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 03:55Vild Med Dyr - Igler (G)Det bliver en bloddryppende oplevelse i AQUA i Silkeborg. Anna Louise Tranæs Didriksen skal bides af et sjældent dyr fra den danske natur. Et dyr der den dag i dag stadig bliver brugt til behandling af sår.
 • 04:30Nationalpark Thy (36:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej - Mekanik med blød hånd (8:12) (G)Den gamle Ford Taunus begynder mere og mere at ligne den bil, Ole havde i tankerne. I dette afsnit monteres flere større dele på bilen. Det sker ikke altid på den korrekte facon, men så er det godt at Ole har en blød hånd.

Trane Nørby: Dialogen med Bornholm er vigtig

Næstformandskandidaten i Venstre, Ellen Trane Nørby, fremhæver vigtigheden i dialogen med de bornholmske V-medlemmer inden aftenens møde med netop de bornholmske Venstre-medlemmer.
Dialog er vejen frem. Også med de bornholmske Venstre-islæt. Det er i grove træk den mest fremtrædende holdning hos Venstre-næstformandskandidaten, Ellen Trane Nørby, inden aftenens møde hos Venstre på Bornholm.

- Jeg synes, det er vigtigt, vi også kommer til Bornholm og har et af vores møder, for ellers er der en tendens til, at Bornholm bare glider ind under Region Hovedstaden, siger Ellen Trane Nørby.

Og næstformandskandidaten har besøgt Bornholm en del gange den seneste stykke tid. Det ligger hende nemlig også på sinde, hvordan de bornholmske medlemmer tænker om Venstres politik.

- Hvis vi ønsker at have dialogen med vores bornholmske medlemmer og også tage højde for de problemstillinger, som man oplever på Bornholm, siger hun.

Du kan se mere i Nyhederne 22.00 på TV 2/Bornholm. I videoafspilleren kan du se hele interviewet med Ellen Trane Nørby.