Næste udsendelse: 21:30 Silles Hus - dekorativ brændestabel

TV i dag

 • 21:05Stafetten - Maria Millan Enevoldsen (G)Maria Millan Enevoldsen er efter 17 år på Sjælland flyttet tilbage til Bornholm sammen med sin mand. Hun arbejder som spirituel rådgiver for virksomheder og private og laver events og spirituelle retreats.
 • 21:30Silles Hus - dekorativ brændestabelIndretningsarkitekten er klar med den endelige indretning af det lille badeværelse, men bliver udfordret da hun skal sætte spejlet op. Jesper Corfitzen saver brænde og stabler det dekorativt, men han er også klar med tips om stiklinger, beskæring af figenplanten og når også at montere de rigtige hjul til pallebriksen. Og så er får Sille også resultatet af den store radonmåling.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:10Grøn, Grønnere, Bornholm - Kan jeg egentlig gøre noget? (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 23:35Silles Hus - dekorativ brændestabel (G)Indretningsarkitekten er klar med den endelige indretning af det lille badeværelse, men bliver udfordret da hun skal sætte spejlet op. Jesper Corfitzen saver brænde og stabler det dekorativt, men han er også klar med tips om stiklinger, beskæring af figenplanten og når også at montere de rigtige hjul til pallebriksen. Og så er får Sille også resultatet af den store radonmåling.
 • 00:0519.30Nyheder (G)
 • 00:20Travløb i Almindingen - Sæsonfinale - Thors Mindeløb (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 03:55Vild Med Dyr - Igler (G)Det bliver en bloddryppende oplevelse i AQUA i Silkeborg. Anna Louise Tranæs Didriksen skal bides af et sjældent dyr fra den danske natur. Et dyr der den dag i dag stadig bliver brugt til behandling af sår.
 • 04:30Nationalpark Thy (36:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej - Mekanik med blød hånd (8:12) (G)Den gamle Ford Taunus begynder mere og mere at ligne den bil, Ole havde i tankerne. I dette afsnit monteres flere større dele på bilen. Det sker ikke altid på den korrekte facon, men så er det godt at Ole har en blød hånd.

Bornholmslinjen: Ikke tilfredse, når vi laver fejl

Det er utilfredsstillende, når der sker fejl. Det siger Bornholmslinjen efter en tid med forsinkelser og forskellige fejl.
Det vrimler med folk til øen her i højsæsonen. Og de fleste ankommer med Bornholmslinjen. Mange udsolgte afgange betyder et stort tryk på rederiet, der har resulteret i fejl og forsinkelser.

- Vi bliver ikke tilfredse, når vi laver fejl ind i mellem. Det er den kultur, vi har fortæller Jesper Maack, kommunikationschef i Molslinjen.

Sidste uge
Den forgangne uge har Bornholmslinjen endnu engang været udfordret.

- Mandag bliver 10 biler afvist i Sassnitz efter en overbooking.
- Hammershus sejler med forsinkelse fra tirsdag til torsdag grundet et uplanlagt vedligeholdelsesarbejde på den ene motor.
- Povl Anker sejler med forsinkelse både onsdag og fredag.
- Fredag sejler Max fra Ystad uden de gående passagerer
- Søndag er der endnu engang problemer med landgangen i Ystad. Derfor må de gående forlade skibet via bildækket.

Første højsæson
Det er første sommer, Bornholmslinjen sejler til og fra Bornholm, efter rederiet overtog sejladsen 1. september.

- Det her er vores første højsæson, og vi skriver os alt det her bag øret. Sådan så vi gør vores allerbedste for, at hvis vi laver en fejl, så bliver det kun den ene gang, vi laver den, siger kommunikationschef for Molslinjen, Jesper Maack.

- Der er et enorm pres på færgerne lige nu i begge retninger. Det har ikke været en helt lydfri operation, men helt overordnet syntes jeg, det er gået rigtigt pænt, fortæller Jesper Maack.